Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het beheer en onderhoud van deze website. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd niet meer juist is. Aan de inhoud van de website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Mocht u toch onvolledigheden en/of fouten constateren, dan stellen wij het op prijs als u een e-mail stuurt naar info@wecycle.nl.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van de pagina’s en enige schade en/of verlies veroorzaakt door het gebruik van de informatie en/of programmatuur op deze site.

Het geheel of gedeeltelijk publiceren van de op deze site opgenomen informatie, geluids-, beeld- en videomateriaal en/of programmatuur, hetzij elektronisch hetzij anderszins, voor commercieel en/of zakelijk gebruik is verboden zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Alle rechten zijn voorbehouden aan Wecycle.

Alle informatie, beeldmateriaal en/of programmatuur op deze site is aan verandering onderhevig en kunnen wij zonder voorafgaande mededeling wijzigen of verwijderen.

Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor informatie, producten/diensten en de inhoud van producten/diensten te wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Eventueel vermelde product- en merknamen zijn eigendom van de geregistreerde eigenaren.